Vanlı boksörler başarıya doymuyor

Türkiye Boks Federasyonu ve Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kars Kafkas Üniversitesi'nde yapılan Türkiye Üniversiteler Arası Büyükler Boks Şampiyonasına Katılan Vanlı Boksörler Türkiye Şampiyonluğu ile döndüler.

VAN 4.05.2015 18:32:26 0
Vanlı boksörler başarıya doymuyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
             Türkiye Boks Federasyonu ve Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kars Kafkas Üniversitesi, Spor Tesislerinde 48 üniversiteden 171 sporcunun katılımı yapılan, Üniversiteler Arası Büyükler Boks Şampiyonasına 8 sporcu ile katılan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Takımı Sporcularından 91 Kg. Zafer Elasan, katıldığı 3 müsabakada da bütünrakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu Olurken, 56 kg. Ümit Zengin Türkiye İkincisi, 60 kg. Remzi Uyar ve 69 kg. ise Fetullah Uyar Türkiye Üçüncüsü oldu. 

                Kars'ta yapılan Üniversiteler Arası Büyükler Boks Şampiyonasına ve boks takımımıza yoğun ilginin olduğunu vurgulayan Milli Boks Antrenörü Ayhan Öz; "Türkiye Boks Federasyonumuz ve Üniversite Sporları Federasyonlarımız tarafından 48 üniversiteden 171 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası'na bizlerde ilimiz adına 8 sporcumuz ile katıldık. Federasyonlarımız tarafından bu müsabakaların olması hem bizler için hem sporcularımız içinde çok güzel. Farklı turnuvalarda yeteneklerimizi sergileyerek büyük başarılarla İlimizin adını duyurmak bizleri çok mutlu ediyor. Aldığımız bu güzel dereceler ile bizlere mutlulukların en güzelini yaşatan bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Buradan il müdürümüz Nevzat İnanç beye boks takımımıza her zaman yakın ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi