Vanlı atletler destek bekliyor

Van Gençlik Spor İl Müdürlüğü (VGSİM) Spor Kulübü'ne bağlı atletizm sporcuları yetkililerden kendilerine sponsor olmalarını istedi.

VAN 8.04.2015 20:30:07 0
Vanlı atletler destek bekliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
               Şu ana kadar atletizmde pek çok başarı elde eden VGSİM Spor Kulübü sporcuları duyarlı işadamlarından kendilerini desteklemelerini talep ettiler.

                Yerelde, Ulusalda ve Uluslararası pek çok müsabakada dereceye girmiş atletizm sporcuları şayet kendilerine destek olunursa Van adına daha büyük başarılar elde edeceklerini bildirdiler.

              Şimdiye kadar çeşitli müsabakalarda derece yaptığını söyleyen milli sporcu Suat Karabulak; "2010'da  atletizm sporuna başladım.  2011'de Milli Takıma girdim. Yıldızlar dünya Şampiyonasına gittim. Slovenya'da dünya 6'ncı oldum. Ardından 2012'de Balkan şampiyonasında Bulgaristan'da Balkan şampiyonu oldum. 2013 Dünya şampiyonası İtalya'da takım halinde dünya 2'ncisi olduk.  2014 Fransa'da 23 yaş altı Akdeniz şampiyonasında 2'nci oldum.  2020 olimpiyat adayıyım bize destek çıkıldığı takdirde, ben ve takım arkadaşlarım Balkan, Avrupa ardından Dünya şampiyonalarında boy göstereceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

                  Son olarak Karabulak; "Diğer takım arkadaşlarım; Salih Aytekin, Memet Karabulak, Mazlum Ünver, Kenan Sönmez ve Davut Karabulak Türkiye'de ciddi dereceler elde etmiştir. Haziran ayında Artvin'de gerçekleştirilecek olan Türkiye şampiyonası Milli Takım seçme yarışına yoğun bir antrenman programıyla hazırlanmaktayız. Van'da duyarlı pek çok iş adamı var, bunların bize destek olacağına inanıyoruz" dedi.

Bölge Gazetesi Haber Merkezi