Vanlı aile Sivas'taki kazada hayatını kaybetti

Sivas’ın Gölova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 9 kişiden 3'ünün Vanlı olduğu ortaya çıktı.

VAN 3.06.2021 16:55:23 0
Vanlı aile Sivas'taki kazada hayatını kaybetti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sivas-Erzincan karayolu üzerindeki Gölova ilçesi geçişinde meydana gelen kazada 9 kişi hayatını kaybetti. İki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Özgür, Rabia ve Ali Baran Görünüş’ün Van’ın Bahçesaray ilçesi nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi. İstanbul’da sağlık görevlisi olarak çalışan ve tatil için memleketleri Bahçesaray’a gelmek üzere yola çıkan Özgür ve Rabia çiftiyle birlikte 1 yaşındaki çocukları Ali Baran’ın memleketlerinde toprağa verileceği belirtildi. Görünüş çiftinden geriye ise düğünde çekilmiş fotoğrafları kaldı.

Sivas-Erzincan karayolu Gölova ilçesi Çataklı köyü kayınlarında meydana geldi. Sivas'tan Erzincan istikametine gitmekte olan Hamza Çelik yönetimindeki 34 KJ 6418 plakalı kamyonet ile karşı istikametten gelen Özgür Görünüş yönetimindeki 34 NF 9250 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

Kazada otomobil içerisinde bulunan 3'ü çocuk 6 kişi, diğer araçta bulunan biri bebek 3 kişi olmak üzere toplamda 9 kişi öldü.

Rabia Görünüş 6 aylık hamileydi

Kazada ölenlerin isimleri şu şekilde; Rabia Görünüş (28), Özgür Görünüş (31), Ali Görünüş (1), Burak Efe Dündar (10), Gökmen Dündar (36), Hamza Çelik (62), Edanur Çelik (20), Necla Dündar (40) ve Hasan Çelik (75).Kazada Görünüş ailesinden anne baba ve 1.5 yaşındaki çocukları hayatını kaybederken Rabia Görünüş'ün 6 aylık hamile olduğu belirtildi.

İnceleme devam ediyor

Van nüfusuna kayıtlı Görünüş çiftinin 2018 yılında evlendikleri ve İstanbul'da yaşadıkları öğrenildi. Kazada ölen Dündar, Çelik ve Gündoğdu ailelerinin ise Ağrı nüfusuna kayıtlı oldukları açıklandı. Kazada hayatlarını kaybeden 9 kişinin cenazeleri, ailelerine teslim edilmek üzere Suşehri ve Gölova Devlet Hastanelerinin morglarına kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor.