Van'ın gündemi Edassa TV'de izlenir

Van'da yayın hayatına başlayan Edassa TV. Ilk günlerden itibaren büyük ilgi görmeye başladı.

VAN 11.04.2015 11:51:26 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Baki Karaca'nın sunuculuğunu yaptığı ve aynı zamanda Baki Karaca ile özdeşleşen "Sahipsiz Mikrofon" programı uzun bir aradan sonra, tekrar yayın hayatına başladı.

09.04.2015 Perşembe günü saat 17:00'de Edessa TV'de canlı yayınlanan, "Van'da seçim analizi" programı, yoğun istek üzerine 20.04.2015 Cuma günü saat 16:00'da tekrarı verileceği belirtildi. 
Tecrübeli sunucu ve Program yorumcusu Baki Karaca'nın hazırlayıp sunduğu bu haftaki programa, Van Havadis Gazetesi İmtiyaz sahibi Ayhan Yazlık konuk oldu.
Van'ın siyaseti, Milletvekili adayların kriterleri, aday gösterilmeyenlerin beklentileri ve tepkileri gibi birçok konuya açıklık getirildi. Van'da sert kalemi ile tanınan Ayhan Yazlık, Baki Karaca'nın sorduğu tüm sorulara içtenlikle ve samimiyetle cevap verdi. Hiç bir konuya çekinmeden ve cesurca cevap veren Ayhan Yazlık, bu programda yine çok sert mesajlar verdi. 

Siyasi partileri kişiselleştirmek isteyenlerin yanlış yolda olduğunu ifade eden Yazlık, geldiğimiz süreçte parti liderlerinin güvenirliği ve tutarlılığı seçimlerde etkin rol aldığını ifade etti. Bir soru üzerine, Yazlık, Yola çıkarken "Biz kadere iman etmiş kişileriz. Yer verilse de, verilmese de partimizin emrinde olacağız" diyen kişilerin, ne yapmaları gerekir konusunda, çok iyi düşünmeleri gerektiğini belirterek, siyasetin uzun soluklu ve sabır gerektiren bir yolculuk olduğunu hatırlattı. Türkiye'nin gündemine bir anda oturan bu program, yoğun istek üzerine, 20.04.2015 tarihinde saat 16:00'da Edessa TV farkıyla, tekrar yayına verileceği belirtildi. 

Ayrıca KARACA ile özdeşleşen Sahipsiz Mikrofon Programı her Cuma Akşamı Saat 22 00 da EDESSA TV ekranlarında olacak. Bu haftaki program da Van halkı Van’ın ve kendi sorunlarını dile getiriyor, siyasilerden ve seçimlerden beklentilerini sıralıyor.

Bir birinden ilginç düşündürücü mesajların verildiği halk röportajları'nın bütün detayları sahipsiz Mikrofon programında olacak sakın kaçırmayın.