Van’ın enleri ödül töreni yapıldı

Van Ekonomist Dergisi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Van’ın Enleri Ödül Töreni yapıldı. Bu yıl 6’ncisi düzenlenen törende 12 kategoride yarışan 120 adaydan, 12’si Van’ın eni seçilerek ödüle layık görüldü.

VAN 5.09.2020 11:24:11 0
Van’ın enleri ödül töreni yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

2013 yılında ilki yapılan ardından her yıl aralıksız bir şekilde devam eden Van’ın Enleri yarışmasının bu yıl 6’ncısı düzenlendi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Van Edremit Kent Meydanı’nda yapılan ödül töreni renkli görüntülere sahne oldu. Van Ekonomist Dergisi tarafından düzenlenen yarışmada 3 ay boyunca 120 aday için 123 bin oy kullanılırken, Vaninenleri sitesini 3 milyon ziyaretçiyi ağırladı.

Van’ın Enleri ödül törenine Van Vali Yardımcısı Turgut Gülen, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Van Emniyet Müdür Yardımcısı Tanju Özmen, CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu, Deva Partisi Van İl Başkanı Semra Odabaşı, Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, Edremit Belediye Başkan Vekili Murat Yılmaz, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer ve çok sayıda davetli katıldı.

Gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Orhan Olgun, geceye katılanlara teşekkür ederek, 3 ay boyunca 120 aday için 123 bin oy kullanıldığ ve sitelerini 3 milyon kişinin tıkladığını belirterek, Van Ekonomist Dergisi hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Daha sonra söz alan Van Vali Yardımcısı Turgut Emre ise, bu etkinliği düzenleyen Van Ekonomist Dergisi yöneticilerine teşekkür ederek, bu süreçte insanlara ve topluma umut olmanın çok kolay bir şey olmadığını söyledi. Van Edremit Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen törende 12 en olan kişi ve kurumlar ödüllerine kavuştular.