Van'ın en prestijli mobilya mağazası açıldı

Van'ın en prestijli mobilya mağazası olan HANZADE AVANGARD MOBİLYA görkemli bir açılışla hizmete açıldı.

VAN 30.10.2016 12:48:25 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yoğun bir ilgini olduğu açılış törenine Van Valisi İbrahim Taşyapan, VAN TSO Başkanı Necdet Takva ve yönetimi, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı M. Emin Tuğrul, Bakkallar Ve Kantinciler Odası Başkanı İsa Berge, MÜSİAD Başkanı Kerem Baynal, PERDER Başkanı Faruk Tasan,VEPSAŞ Şirket Müdürü Murat Taş ve bir çok esnaf katıldı.


Açılışta bir konuşma yapan Van Valisi Taşyapan, " Bu tür mağazaların açılması Van ekonomisine katkısı büyüktür. Van'a bu denli güzel bir mağazayı kazandıran Cahit ve Taner beye teşekkür ediyorum" dedi.

 

Konuşmalardan sonra açılışı yapılan HANZADE AVANGARD MOBİLYA mağazası gelen konuklar tarafından gezildi.

En seçkin, en prestijli mobilya modellerini bünyesinde barındıran HANZADE AVANGARD MOBİLYA mağazası Kazım karabekir caddesinde üzerinde son teknolojiyi kullanarak tasarlanan estetik, fonksiyonel ve özgün mobilyalarını müşterilerin beğenisine sunuyor.


HANZADE AVANGARD MOBİLYA mağaza yetkilisi Taner Han yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"Kuruluşumuzdan bugüne her gün gelişen teknolojiyi takip ederek, ürünlerimizi geliştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda yeni açtığımız mağaza, konum ve büyüklük itibariyle Van'ın en önemli mağazaları arasındaki yerini aldı.


Sektöre atıldığımız günden beri çizgimizi koruyarak, Van halkına en iyisini güvenli bir satış garantisiyle sunmanın gururunu yaşıyoruz.

 

Vanlılarında bizi tercih etmesinin  tek sebebi güven ve kalite olduğunu düşünüyorum. Bizde HANZADE AVANGARD MOBİLYA mağazası olarak bu gün buraya gelip bizleri yalnız bırakmayan tüm protokol  ve Vanlı kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde konuştu.

Aradığınız en prestijli mobilya çeşitlerini HANZADE AVANGARD MOBİLYA mağazasında sizleri bekliyor.

 















Kaynak: vandahaber.com