Van'ın 15 Temmuz konulu sergisi Erzurum'da...

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şubesi, Erzurum’da 15 Temmuz konulu fotoğraf sergisi açtı.

VAN 14.10.2016 11:33:31 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
  ABB Van Şubesi yönetimi, ilk olarak Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube Başkanı Musa Çakır’ı ziyaret ederek, proje hakkında fikir alışverişinde bulundu.

    ABB Van Şubesi yönetimi, ABB Erzurum Şube Başkanı Musa Çakır’ın katkılarıyla tarihi Taşhan Çarşısı önünde 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili fotoğrafları sergiledi.

     Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Anadolu Basın Birliği Van yönetimi; “15 Temmuz darbe kalkışmasının ilk dakikalarından itibaren tüm Türkiye’de olduğu gibi Van’da da halkımız büyük cesaret göstererek darbeye ve teröre karşı dik durmuştur. Bu anlamda bizlerde halkımızın bu üstün emeklerini ölümsüzleştirmek ve 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütü tarafından yapılan darbe kalkışmasının ne kadar kötü bir davranış olduğunu anlatmak amacıyla her yıl 15 ilde 15 Temmuz fotoğraf sergisini açacağız. Bugün Erzurum’da bize yardımcı olan ve desteklerini esirgemeyen Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube Başkanımız Sayın Musa Çakır’a teşekkür ediyoruz. Fotoğraf sergimize yoğun bir ilgi gösteren ve bize kucak açan Erzurum halkına, Anadolu Basın Birliği Van yönetimi adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.Bölge Gazetesi Haber Merkezi