Van'ı temsil etmeye hak kazandılar

Gevaş Belediyesi tarafından düzenlenen plaj futbolunda şampiyon olmayı başaran TEİAŞspor, Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda Van'ı temsil edecek.

VAN 23.08.2017 10:35:27 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Bölge: Salih Deniz
     Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Gevaş Belediyesi'nin düzenlediği ve iki gün süren plaj futbolu renkli görüntülere sahne oldu.
Rakibi Gevaşspor'u 5-4 yenmeyi başaran TEİAŞspor takımı şampiyonluk ipini göğüsleyerek, Van'ı temsil etmeye hak kazandı.
Takımın teknik sorumlusu Fahri Baştürk gazetemize yaptığı açıklamada, turnuvanın oldukça renkli geçtiğini ve kazanmayı hak eden tarafın kendi takımları olduğunu söyledi.
Baştürk, oyuncularını da tebrik ederek, "Plaj futbolunda Van Gölü Gevaş etabında şampiyon olan futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum. Ayaklarına sağlık. Alanya'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında kendilerine şimdiden başarılar dilerim. Gevaş Belediye Başkanına, çalışanlarına emeği geçen herkese o güzel tesislerden dolayı teşekkür ederim. Bizleri yalnız bırakmayıp onurlandırıp maçımızı izleyen sayın valimize de teşekkür ediyorum" dedi.