VANFOD’dan Memur-Sen Başkanı Uca'ya ziyaret

Van Fotoğrafçılar Derneği yönetim kurulu üyeleri, önceki gün yeni hizmet binasına taşınan Memur-Sen Van İl Başkanı Mehmet Ali Uca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

VAN 27.05.2021 15:28:26 0
VANFOD’dan Memur-Sen Başkanı Uca'ya ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

 Söz konusu ziyaret ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Tayfun Çiftçi "Bugün arkadaşlarımız ile birlikte çok kıymetli başkanımız Mehmet Ali Uca'ya ve yönetimine yeni binalarına taşınmalarından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Gerçekten güzel ve çok amaçlı bir binayı Van'a kazandırdıkları için kendilerini ve emek verenleri kutlarım. Bu vesileyle tekrar hayırlı olsun dileklerimi sunarım" dedi.
 Memur Sen Van İl Başkanı Mehmet Ali Uca ise “Van Fotoğrafçılar Derneği yönetimine bu nazik ziyareti için şükranlarımı sunuyorum. Dilerim Bu yeni binamızda hem üyelerimiz hem de böyle değerli dostlarımız için bir çok güzel çalışma yaparız diye umut ediyorum. Van Fotoğrafçılar Derneği başkanı Tayfun Çiftçi ve yönetimine tekrar teşekkür ederim, ayaklarına sağlık, sağ olsunlar, var olsunlar” diyerek sözlerini tamamladı.
 Van Fotoğrafçılar Derneği Yönetimi günün anısına uygun olarak Memur Sen Van İl Başkanı Mehmet Ali Uca'ya tablo hediye etti.
 Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun