VANESOB ve FUZULEV arasında protokol…

FUZULEV, otomobil ya da ev almak isteyen VANESOB üyelerine yüzde 20 ekstra indirim yapacak.

VAN 19.02.2021 15:52:51 0
VANESOB ve FUZULEV arasında protokol…
Tarih: 01.01.0001 00:00

FUZULEV Van Şubesi Müdürü Samet Coşkuner, VANESOB Başkanı İsa Berge’yi makamında ziyaret etti. FUZULEV ile Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VANESOB) arasında protokol imzalandı.

 Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Kenan Akalın’ın da hazır bulunduğu ziyarette imzalanan protokole göre, VANESOB üyesi esnafa ev veya otomobil alımında yüzde 20 ekstra indirim yapılacak. Esnaf ve sanatkarlar, sicil belgesi ile FUZULEV Van Şubesi’ne müracaat edebilecek.
 “ESNAFA İMKANLAR SUNMAK İSTİYORUZ
 Her zaman esnaf ve sanatkarlara yeni imkanlar sunmak için çalışmalarını yürüttüklerini söyleyen başkan VANESOB Başkanı Berge, “Ahilikten gelen kültürümüz gereği esnaf ve sanatkarımız ile dayanışma içerisinde hareket ediyoruz. Bu kapsamda çeşitli kurum ve kuruluşlar ile diyalog içerisindeyiz. FUZUL ev ile yaptığımız protokol ile ev veya otomobil almak isteyen esnaf ve sanatkarımıza ekstra indirim sağlanacak. Protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 “VANESOB ARACILIĞIYLA ESNAFA EKSTRA İNDİRİM YAPILACAK”
 Faizsiz ev ve otomobil alma sisteminde 1992’den beri var olduklarını söyleyen FUZULEV Van Şubesi Müdürü Samet Coşkuner, “Türkiye genelinde olduğu gibi Van’da da sektörel sorumluluğumuzun farkındayız. VANESOB ile imzaladığımız protokol ile ev ya da otomobil sahibi olmak isteyen esnaf ve sanatkarlara yüzde 20 ekstra indirim sağlayacağız. Halkbank, Vakıfbank, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Kuveyt Türk Katılım Bankası anlaşmalı bankalarımızdır” şeklinde konuştu.