VANESOB Heyetinden, Kolordu Komutanı İlbaş'a ziyaret

VANESOB Başkanı İsa Berge ve heyeti, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş’ı makamında ziyaret etti.

VAN 3.02.2020 16:06:02 0
VANESOB Heyetinden, Kolordu Komutanı İlbaş'a ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (VANESOB) Başkanı İsa Berge, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş’ı makamında ziyaret etti. Van Kahveciler Kıraathaneciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Niyazi Budak, Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar ve Giyim Sanatkarları Odası Başkanı Çetin Karaduman ve Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanı Kenan Akalın, ziyarette hazır bulundu.
Ziyarette VANESOB Başkanı İsa Berge, anı defterini imzaladı. 

"ÜLKEMİZİN HUZURU İÇİN GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"

Ziyarette konuşan Kolordu Komutanı İlbaş, “Bizler güzel vatanımızın huzuru için görevimizin başındayız. Milletimizin selameti için Mehmetçiğimiz her daim ayaktadır. Bizler nasıl ki milletimiz için çalışıp ülkemize hizmet ediyorsak, Van’ımızın esnaf ve sanatkarları da hem şehrimizin hem de ülkemizin kalkınması için çalışmaktadır. Ülkemiz için üreten ve çalışan esnaf ve sanatkarlar çok önemlidir. Van esnaf ve sanatkarları şehrin ekonomik ana can damarıdır. Ziyaretiniz beni ziyadesiyle memnun etmiştir.” dedi. 

"ÜLKEMİZİN YILMAZ KOMUTANLARINA SELAM OLSUN"

“Kolordu komutanımız Sayın İlbaş gibi ülkemizin yılmaz komutanlarına selam olsun.” diyen VANESOB Başkanı Berge de, “Komutanımızı ziyaret ile şad olduk. Kutsal görevini yürüten komutanımızın başta Van Spor olmak üzere Van’ımıza göstermiş olduğu duyarlılığı takdire şayandır. Aynı zamanda bir esnaf ve sanatkar olan komutanımızla şehrimiz üzerine hasbihal etmek bizleri çok memnun etti. Van sevdalısı olduğunu bildiğimiz komutanımız ile birlikte esnafımız ve Van’ımız için yapabileceğimiz ne varsa her daim birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Sıcak ilgi ve samimi sohbet için tüm başkanlarım adına kendisine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.