VANESOB Başkanı Berge'den Türkmenoğlu'na anlamlı ziyaret

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odası (VANESOB) Başkanı İsa Berge birliğe bağlı oda başkanlarıyla beraber AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nu ziyaret ederek, Covid-19 salgınından dolayı hükümetin esnaflara sağladığı destek

VAN 18.02.2021 10:59:25 0
VANESOB Başkanı Berge'den Türkmenoğlu'na anlamlı ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Berge, birliğe bağlı oda başkanlarını AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Koronavirüs salgınından dolayı hükümetin esnaflara sağladığı ekonomik katkıları için teşekkür eden VANESOB Başkanı İsa Berge, Kapıköy Sınır Kapısı’nın kapalı olmasından dolayı esnafların içinde bulunduğu mevcut sorunları bir dosya halinde İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'na sundu.

“AK PARTİ'NİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

Esnaflara verilen desteklerden dolayı AK Parti hükümetine minnettar olduğunu söyleyen Başkan Berge "Pandemi sürecinde hükümetin sağladığı ekonomik katkılardan dolayı verilen miktar önemli değil esnaflar olarak rahat bir nefes aldık. Yapılan yatırımlarla ilimizin kalkınması için çaba gösteren AK Parti'nin her zaman yanında olacağız. Yaptığımız ziyarette sıcak ilgi ve alakalarından dolayı İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

“KAPIKÖY’ÜN BİR AN EVVEL AÇILMASI İÇİN UĞRAŞ VERİYORUZ”

Yapılan ziyareti memnuniyetle karşılayan Başkan Türkmenoğlu "Esnaflarımız bizim için büyük önem taşıyor. Salgından etkilenen esnafımızın karşılaştığı zorlukları çok iyi biliyorum. Bende esnaf ķökenli bir kardeşinizim. Geçmişte olduğu gibi bugün de, birliktelik içinde sıkıntılı günleri aşacağız. 2011 depreminden enkaza dönen Van'ı hükümetimiz bir yıl içinde kimsenin hayal bile edemediği bir şekilde ayağa kaldırdı. Devletimiz güçlüdür. Allah'ın izniyle bu sıkıntılı süreci aşacağız, sabrederek hep birlikte Kapıköy Sınır kapısının transit geçişlere de açılması için odalar olarak bir komite oluşturun Ankara’ya gidin bizim üç milletvekilimiz sizlere her türlü yardımı yapmaya hazırdırlar. Sizlerle birlikte konuyla alakalı bakanlıklara Van’dan giden heyetle birlikte gelsinler. Emin olun bizler buradan, milletvekillerimiz Ankara’dan Kapıköy’ün bir an evvel açılması için uğraş veriyoruz” ifadelerini kullandı.