Van'daki refüjlerde temizlik ve boya çalışmaları…

Van'da özellikle İpekyolu Caddesi'ndeki refüjler, Karayolları ekipleri tarafından tek tek temizlenip boyanarak güzel bir görüntü oluşturuluyor. Kış sonrası bahar temizliği altında yapılan çalışmalar, Haziran ayı başında yine başlad?

VAN 6.06.2018 15:04:55 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van'da çevre temizliği ve bahar temizliği yaklaşık üç ay öne kış bitimiyle birlikte yapılmış, ancak özellikle Mayıs ayı içinde yoğun yağışlar olmuş, zaman zaman sel olayları yaşanmıştı.

 


      Yollardaki refüjlerin önemli bölümü yaşanan sel olaylarından etkilenmişti. Karayolları ekipleri, Başbakan Binali Yıldırım'ın da Van'a gelişi öncesi çalışmalar başlattı. İpekyolu caddesi üzerindeki refüjlerde temizlik çalışmaları ve boyama çalışmaları yapıldı.

 


            Önce ekipler tarafından tüm refüjler tek tek temizlendi, ardından boyama çalışmaları yapılarak, kentin caddeleri Başbakan Yıldırım'a hazır hale getirildi. Öte yandan Başbakan Yıldırım'ın Van'a gireceği yol üzerinde Ak Parti bayrakları ve flamalar ile afişler yer aldı. Billboardlarda Başbakan ve Ak Parti Hükümeti ile ilgili reklamlar yer alırken, miting alanında da güvenlik tedbirlerinin uygulandığını görüldü.