Van’daki ‘Masal Evi Kreşi göz dolduruyor

Van’da 6 yıldır faaliyette olan ve 80 öğrencisi olan Masal Evi Kreşi’nin eğitimleri sürerken, Okul İdarecisi Öznur Eryılar, kreşle ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

VAN 7.10.2016 19:01:53 0
Van’daki ‘Masal Evi Kreşi göz dolduruyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

        Yeni okulda 5 sınıfın faaliyette olduğunu anlatan Masal Evi Kreşi Yöneticisi Öznur Eryılar, “Ben bu okulda üç yıldır görev yapıyorum. Yeni okulumuzda beş sınıf bulunuyor. Aynı zamanda yemekhanesi, satranç atölyesi, fen ve doğa laboratuvarı, sinema ve antik tiyatro salonu, bale salonu serbest zaman oyun salonu, resim atölyesi, İngilizce ve drama atölyesi ve bir de uygulama bahçemiz mevcuttur. Her sınıfın uyku odaları bulunmaktadır. 80 öğrencinin bulunduğu okulumuzun bünyesinde her sınıfın çocuk gelişimi öğretmeni ve çocuk gelişimi ablaları olmak üzere 5 öğretmen ve 5 abla bulunmaktadır. Yemekhanemizde görevli 1 aşçı ve 1 aşçı yardımcısı mevcuttur. Velilerimizi karşılaması, okul tanıtımı ve velilerimize yardımcı olması bakımından girişte danışmanımız bulunmaktadır” şeklinde konuştu.


      Okulda bir de büyük oyun bahçesi olduğunu hatırlatan Öznur Eryılar, “Ayrıca çocuklarımızın rahatlıkla kullanabilecekleri geniş oyun parkımız ve bahçemizde çocuklar tarafından sevilen bakımı kolay olan besleyebilecekleri sevimli bahçe hayvanlarımız bulunmaktadır. Her katta çocuklarımıza uygun boyutta tuvalet ve el yıkama lavaboları mevcuttur. Güler yüzlü vicdan ve merhamet duygusu ile işini yapan Masal Evi olarak ebeveyn ve çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.
Emeği geçenlere de teşekkür eden Eryılar, “Masal Evi Kreşi olarak emeği geçen tüm personelimize, bizi biz yapan velilerimize ve desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

 Bölge: Serkan Aslan