Van’daki festival alanında coşku sürüyor

Van’da İpekyolu Belediyesi’nin katkılarıyla Shopping Fest kapsamında düzenlenen etkinlikler, sona yaklaşıldıkça artarak devam ediyor.

VAN 2.04.2018 10:12:53 0
Van’daki festival alanında coşku sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Vatandaşlar güzel bir bahar havasında festival alanını doldurarak, etkinliklerin tadını çıkarıyor. Özellikle basketbol, paten ve Freestyle şovları izleyicileri eğlendirmekle kalmayıp heyecanlı anlar yaşattı.

    İpekyolu Belediyesi bünyesindeki kursiyerlerin emeklerinin sergilendiği rengarenk stantların yanı sıra, Engelsiz Yaşam Akademisi kursiyerlerinin verdiği konser de izleyenlerden büyük beğeni topladı.

    Müzik ziyafetinin bir diğer durağı da Papyon Quartet konseriydi. Dolu dolu repertuarlarıyla misafirlere keyifli anlar yaşatan grubun şarkılarına alanı dolduranlar da eşlik ederek coşkuya ortak oldular.

    Eşsiz günün bir diğer eğlence kaynağı da özellikle İranlı misafirlerin büyük ilgi gösterdiği DJ Mehdi idi. Festivalin klasiği haline gelen DJ Mehdi eşsiz performansı ile göz doldurdu.

    Günün finalini ise Grup Feedback muhteşem sahne performansı ile festival alanını coşturarak yaptı. 

   Çocukların da şişme oyun parkları, palyaço, yüz boyama gibi etkinliklerle mutlu oldukları festivalin 5 Nisan’a kadar aynı coşkuyla devam edeceği belirtildi.Bölge Gazetesi Haber Merkezi