Van'daki elektrik kesintileri bıktırdı

Van'da son zamanlarda çeşitli bölgelerde elektriklerin saatlerce kesilmesi vatandaşı çileden çıkarıyor. Özellikle İpekyolu üzerindeki işyeri sahipleri bu sorunun mutlaka çözülmesi gerektiğini belirtiyor.

VAN 13.08.2015 09:25:01 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

Elektriklerin sürekli kesildiğini ve bazen iki-üç saat boyunca gelmediğini belirten iş yeri sahipleri, "Birçok işimiz elektrikle olduğu için, elektrikler kesildiği gibi büyük sorunlar yaşıyoruz. İpekyolu üzerinde yüzlerce iş yeri var. Elektrikler olmayınca kimse iş yapamıyor. Elektrikler bizim can damarımızdır. Tamam kesilebilir, bir şey demiyoruz. Ama Allah aşkına her gün mü kesilir? Bu konuda VEDAŞ yetkililerini duyarlı olmaya ve sorunları çözmeye davet ediyoruz. İlimizdeki sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de bu konuda gerekli çalışmaları başlatmasını, tepkilerini ortaya koymasını istiyoruz" ifadelerini kullandılar.
Vatandaşlar ise özellikle akşam saatlerinde elektriklerin kesilmesinin hayatı adeta felç ettiğini söyleyerek, "Evde misafirler varken elektriklerin kesilmesi bütün planlarımızı alt üst ediyor. Kış olsa kaçak elektrikten dolayı elektriklerin kesilmiş olabileceğini düşünürüz. Çünkü kışın birçok vatandaşın kaçak elektrik kullanarak ısınma ve banyo için bu yola başvurduğunu hepimiz biliyoruz. Ama yazın bu sorunların olması doğru değil" şeklinde konuştular.
Bölge: Fehmi Tekdur