Van’daki çalışan kız çocuklarına hediye…

Bir Fidan Bir Umut Derneği 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde çalışmak zorunda kalan kız çocuklarını unutmadı.

VAN 12.10.2016 16:39:51 0
Van’daki çalışan kız çocuklarına hediye…
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Çalışmak zorunda kalan çocuklara umut olmayı hedefleyen Bir Fidan Bir Umut Derneği çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla Bir Fidan Bir Umut Derneği Proje Koordinatörü Hülya Elban çalışmak zorunda kalan kız çocuklarını tespit ederek çeşitli hediyeler verdi.

   Gün Dolayısıyla kısa bir açıklama yapan Umut Derneği Proje Koordinatörü Hülya Elban, “Böylesi anlamlı bir günde çalışmak zorunda kalan kız çocuklarını sevindirmek adına düzenlediğimiz programımızı çok anlamlı buluyorum. Gönül isterdi ki bu anlamlı ve özel günde kız çocuklarına işyerlerinde değil de hediyelerini evlerinde vermekti. Yinede 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde özellikle çalışmak zorunda kalan kız çocuklarımızı tespit edip kendilerine hediyelerini verdik ve mutluyuz” şeklinde konuştu.

    Bir Fidan Bir Umut Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ertürk ise ,” Hayatlarını çalışarak sürdürmek zorunda kalan çocukların bir an önce rehabilitasyonlarına yönelik çalışmalara hız verilmesi gerekir. Kız çocuklarının sokaklarda istismara maruz kaldıklarını dile getiren Ertürk bir an evvel bu çocuklarımızın eğitimlerini alabilmelerini sağlamak adına gerekli çalışmaları dernek olarak yapacağız. Ayrıca proje koordinatörü Hülya Elba’nın bu önemli günde kız çocuklarını unutmayarak kendilerine hediyeler takdim etmesin den dolayı da Yönetim Kurulu adına kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi