Van’da voleybol yıldızlar müsabakası…

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Voleybol Gençler Müsabakaları sona erdi.

VAN 2.12.2015 17:20:38 0
Van’da voleybol yıldızlar müsabakası…
Tarih: 01.01.0001 00:00
  Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Okul Sporları Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Voleybol Gençler Müsabakaları Fevzi Çakmak Spor Salonunda oynanan final maçı ile sona erdi. 18 kız takımı ve 22 erkek takımının katıldığı 23 Kasım ve 01 Aralık 2015 tarihleri arasında Fevzi Çakmak Spor Salonunda yapılan Yıldız Kız ve Yıldız Erkekler Voleybol müsabakalarında birbirinden güzel maçlar oynandı.
 
    DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
     Müsabakalar sonucunda Okul Sporları Voleybol Gençler Müsabakaları Erkekler kategorisinde Şamran Anadolu Lisesi birinci olurken, Türk Telekom Fen Lisesi ikinci, Mesut Özata Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Genç Kızlarda ise Spor Lisesi birinci, Hüma Hatun Kız Meslek Lisesi ikinci, Telia Sonera ise üçüncü oldu. Okul Sporları Voleybol     Gençler Kategorisinde dereceye giren okullara kupalarını ve madalyalarını Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Şube Müdürü Yalçın Özdemir, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Burhan Şahin, Voleybol İl Temsilcisi Şerif Dede, Spor Lisesi Müdürü Abdurrahman İbrahimoğlu ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.  Kupa ve Madalyalarını alan sporcular sevinçlerini birbirlerini alkışlayarak gösterdi.
         Ödül töreni sonrası açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Yalçın Özdemir, yaptığı konuşmasında; 2015-2016 yılı okul sporları kapsamında yapılan Yıldız Genç Kız ve Erkekler Voleybol müsabakalarında takımlarımızın göstermiş oldukları performans ve başarıdan dolayı kendilerini tebrik ediyoruz. Bu müsabakaların birer basamak olduğunu, merdivenleri yavaş yavaş çıkarak başarıya ulaşacaklarını, burada başarı elde eden takımlarımız Okul Sporları Grup maçlarında ilimizi temsil edeceğini belirtti. Bu müsabakalarda emeği geçen Antrenörlerimize, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, Sporcularımıza ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’müz personeline ve sporcularımızdan desteklerini esirgemeyen velilerimize de teşekkür ediyoruz.” Diye konuştu.Bölge Gazetesi Haber Merkezi