Van'da taraftar şov yaptı

Hafta sonu TFF 3. Lig 3. Grup'ta oynanan Van Büyükşehir Belediyespor - Tavşanlı Linyitspor maçı oldukça renkli anlara sahne oldu. Karşılaşmayı 4-2'lik galibiyetle tamamlayan ev sahibi Vanspor'un taraftarları 90 dakika boyunca susmazken, rakip

VAN 25.08.2015 12:10:13 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Hafta sonu TFF 3. Lig 3. Grup'ta oynanan Van Büyükşehir Belediyespor - Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasına Karakobralar taraftar grubu damga vurdu. Van Atatürk Şehir Stadyumu kapalı tiribünü ile kale arkası tribünü maç öncesi doldu. Tribünler güzel görüntüler oluşturdu. Müthiş desteği arkasına alan Van Büyükşehir Belediyespor, Tavşanlı Linyitspor karşısında zaman zaman zorlansa da kazanmasını bildi. Galibiyette taraftarlarbüyük rol oynadı.
TRİBÜNLER DOLDU TAŞTI
Vanspor'lu taraftarlar sezonun ilk maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Karakobralar taraftar grubu Van Büyükşehir Belediyespor-Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasına yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar kapalı tribünün tamamını doldururken, kale arkasındaki açık tribüne de Van Gölü Korsanları taraftarlar grubu yoğun bir ilgi gösterdi.

TARAFTARLARDAN GÖRSEL ŞOV
Van Atatürk Şehir Stadını dolduran taraftarlar maç öncesi ve maç esnasında yaptığı tezahüratlarla takımlarını destekledi. Karşılaşma öncesi sahaya çıkan futbolcular tek tek tribüne çağrılarak alkışlandı. Siyah kırmızılı taraftarlar, yaptıkları farklı şovlarla karşılaşmada adeta görsel bir şölen sundu.

"TAKIMIMIZ IŞIK VERDİ"
Maç boyunca tezahüratlarla takımlarını destekleyen taraftarlar adına gazetemize konuşan Karakobralar taraftar grubu Başkanı Ercan Dülger, "Takımımız ışık verdi" dedi.
Vanspor'un aldığı galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirten Dülger, "Bunda futbolcular başta olmak üzere, teknik heyetin ve yönetimin de büyük katkıları var. Bu galibiyet bize umut verdi. Şampiyon olmamız için hiçbir neden yok. Yeter ki umutlu olalım ve ölümüne mücadele edelim" ifadelerini kullandı.

"NASIL BAŞLADIYSAK ÖYLE BİTİRELİM"
"Vanspor artık bir üst lige çıkmalı" diyen Dülger, şunları söyledi:
"Verilen mesajlar çok önemli. Biz takımımıza güveniyoruz. Bir üst lige çıkmak için de ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerine inanıyoruz. O nedenle hiç kimse bu takımın motivasyonunu bozmamalı. Zaten ligin ilk maçında aldığımız bu galibiyet hayati önemdedir. Nasıl başladıysak inşallah öyle bitiririz."

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi - Fazıl Erüş