Van’da sular 3 gün kesilecek

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) Bejingir ana kaynağından gelen isale hattında oluşan ani arıza ve bakım onarım nedeniyle 21 Nisan Cumartesi, 22 Nisan Pazar ve 23 Nisan Pazartesi günlerinde zaruri su kesintisine gidileceği belirtildi.

VAN 17.04.2018 15:46:26 0
Van’da sular 3 gün kesilecek
Tarih: 01.01.0001 00:00
  VASKİ, Van merkez ilçeler İpekyolu, Tuşba, Edremit ile Gevaş İlçelerinin bazı mahallelerinde su kesintisi yapılacağını, vatandaşların tedbirli olmasını istedi.

    Van'a içme suyu sağlayan Bejingir ana kaynağından gelen isale hattında oluşan ani arıza ve bakım onarım nedeniyle 21 Nisan Cumartesi, 22 Nisan Pazar ve 23 Nisan Pazartesi günlerinde zaruri su kesintisine gidileceği belirtildi.

    Arızanın belirlenen tarihten önce giderilmesi için ekiplerin tüm hazırlıklarını tamamladığı ve geceli gündüzlü 24 saat çalışılarak, belirlenen yerlere suyun bir an önce verilmesi için tüm imkanların seferber edileceği açıklandı.

    Su kesintisinden Van merkezi ilçeleri İpekyolu ve Tuşba  ile Gevaş ilçesinin Atalan Mahallesi, Edremit'in Köprüler, Dönemeç, Mülk, Andaç, Çiçekli, Enginsu, Kıyıcak, Dilkaya, Köşk, Köklü, Elmalık, Eski Tokiler, Yeni Mahalle, Gölkaşı ve Çayırbaşı Mahalleleri etkilenecek.

    Vatandaşların bu durumu göz önünde bulundurarak, hazırlıklarını yapmaları istendi.