VAN’DA SU KESİNTİSİ UYARISI

VASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, bazı çalışmalardan dolayı ve trafo değişimi nedeniyle su kesintisi yapılacağını bildirdi.

VAN 3.08.2017 17:37:53 0
VAN’DA SU KESİNTİSİ UYARISI
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığınca, yapımı devam eden 2 nolu terfi merkezinde hat bağlantısı ve trafo değişimi nedeniyle su kesintisi yapılacağını duyurdu.

Vatandaşların mağdur olmamaları adına gerekli tedbirlerini almaları gerektiği ifade edilen açıklamada, “Kentin birçok yerine hizmet verecek olan yeni terfi merkezinde yapılacak olan zorunlu çalışma nedeniyle su kesintisi yapılacak. Su kesintisi 05 Ağustos 2017 Cumartesi günü saat 08.00-16.00 arasında su kesintisi yaşanacak. Yapılacak olan çalışma nedeniyle zorunlu su kesintisine giden VASKİ ekipleri çalışmanın belirlenen süreden daha erken çalışmasını bitirmek amacıyla gerekli çalışmayı başlatırken, vatandaşların mağdur olmamaları için tedbirlerini almaları istenildi.” denildi.

 

Kısmı olarak su kesintisinin yapılacağı mahalleler ise şöyle sıralandı: “Karşıyaka, Seyit Fehim Arvasi, Fırat, Hacıbekir, Serhat, Yeni Mahalle, Şerefiye, Esenler, Vali Mithat Bey Mahalleleri su kesintisinden etkilenecektir.”