Van'da sağanak yağış etkili oldu VİDEO İZLE

Van'da gece saatlerinde başlayan yoğun sağanak ve şiddetli gök gürültüsü aralıklarla devam ederken yağış sebebiyle kimi mahallelerde elektrik kesintisi yaşandı.

VAN 25.08.2015 16:15:31 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
Son yılların en sıcak yaz mevsiminin yaşandığı Van’da dün gece başlayan sağanak yağış ve gök görültüsü zaman zaman elektriklerin kesilmesine neden olurken, sağanak yağış bugün de aralıklarla devam ediyor.

Van’da Meteorolojinin şiddetli yağış uyarılarının ardından beklenen yağış gece saatlerinde etkisini göstermeye başladı. Gece ani bastıran yağmur ve gök gürültüsü zaman zaman elektriklerin kesilmesine neden olurken yağışlar bugün de aralıklarla devam etti.

Meteorolojiden yapılan açıklamada yağışların Van’da kuvvetli olmasının beklendiği belirtilirken ayrıca ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Öte yandan kentte bir türlü çözülemeyen alt yapı sıkıntılarından dolayı vatandaşların caddelerde yürümekte zorluk yaşadıkları gözlendi.