Van’da, öğrenci koçluğu sistemi

İlk Tercihim Eğitim Kurumları, Van'da bir ilke imza atarak öğrenci koçluğu sistemi ile bireysel olarak her öğrenciye bir öğrenci koçu vererek ve bu koçlarla doğrudan başarı hedefliyor.

VAN 19.08.2017 10:49:46 0
Van’da, öğrenci koçluğu sistemi
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van'da İlk Tercihim Eğitim Kurumları olarak eğitim alanında ekol olmayı hedef belirleyerek faaliyetlerine başlayan ve öğrenci koçluğu ile eğitime kalite noktasında öğrencilerin seviyelerini yükseltmek için doğrudan başarı hedefleniyor.
     İlk Tercihim Eğitim Kurumları Müdürü Nedim Ölmez, Tembel öğrenci cümlesini kabul etmediklerini, her öğrencinin başarabilme imkânı olduğuna inandıklarını belirterek, "Yeter ki öğrencinin seviyesi ve eksiklikleri iyi bilinsin. Bizler kurum olarak özel sınıflarımızla birebir eğitimlerimizle 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında Van'da öğrenci koçluğu ile bir ilke imza atarak %100 başarı hedefliyoruz. Bizler bu modeli çok önemsiyoruz. İlk Tercihim eğitim kurumu olarak çağımız teknolojisini de kullanarak, tecrübeli hocalarımızla yabancı dile önem veren öğrenci koçu modeli ile öğrencilerimizin eğitimsel hayatına daha etkili yön vererek ve onların hayatlarını etkileyecek tüm süreçleri gözetim altına alıyoruz. Kurumumuzda İngilizce olmak üzere Arapça, Farsça İspanyolca ve Almanca dillerinde eğitim veriyoruz. Özel sınıf ve öğrenci koçluğuyla Anne baba diyaloglarımızla periyodik olarak bir araya gelerek öğrencilerimize neler kazandırdığımızı hem sözlü hem de yazılı olarak bilgilendiriyoruz. Öğrenci koçluğu ile eğitim alanında hızlı bir şekilde ilerliyoruz" dedi.