Van'da Oda Seçimleri İçin Ziyaretler Sürüyor

Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı'na aday olan İrfan Haktanır, Van Belediye Başkan Yardımcısı Doğar ve esnafları ziyaret etti.

VAN 18.09.2013 20:31:21 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı'na aday olan İrfan Haktanır, Van Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Doğar, AK Partiİpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan ve esnafları ziyaret etti.

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (VESOB) bağlı odaların Şubat-Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimleri öncesi adaylardan İrfan Haktanır, yönetime aday olan arkadaşlarıyla ziyaretlerini sürdürüyor. Birçok odanın Şubat-Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimler için hazırlıklarda tüm hızıyla sürüyor. Kendilerine sunmuş oldukları desteklerden dolayı ilk olarak Van Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Doğar'ı ziyaret eden Haktanır ve ekibi, Doğar'a teşekkürlerini sundular. Daha sonra esnafları ziyaret eden Haktanır ve beraberindekiler, son olarak AK Partiİpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan'a da ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini sundu. Ziyaretleri esnasında kısa açıklamalarda bulunarak bilgiler veren İrfan Haktanır, üyelerine hizmet etmeyi amaçladıklarını ifade ederek, bu göreve talip olduklarını belirtti. Yönetime gelmeleri dahilinde hayata geçirmek istedikleri projelerinin olduğunu anlatan Haktanır, oda üyelerinin daha iyi konumlara geleceğini söyledi.

Doğar ve Kuşan ise güzel bir seçimin geçmesi temennisinde bulunarak Van'a hayırlı olmasını dilediler.