Van'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Van Vestel Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında okul öğrencilerine Kur'an-ı Kerim dağıtıldı.

VAN 19.04.2013 10:31:48 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

VanVestel Kız Teknik ve Meslek Lisesi tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında okul öğrencilerine Kur'an-ı Kerim dağıtıldı.

Okulun çok amaçlı salonunda yapılan Kutlu Doğum Haftası etkinliğinde Peygamber Efendimizin hayatının yer aldığı slayt sunum izlendi. Ardından şiirler okundu. Okul içerisinde açılan standa Peygamber Efendimizi anlatan kitaplar yer alırken, öğrencilerin ve ziyaretçilerin dilek ve temennilerini yazdıkları bir defter de hazır bulundu. Peygamber Efendimiz ile ilgili düşüncelerini deftere not eden öğrencilere daha sonra okul yönetimi tarafından sponsorlar aracılığı ile temin edilen Kur'an-ı Kerim'ler dağıtıldı.

Daha sonra konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Vestel Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Fahrettin Karaca, tüm öğrencilerinin seçmeli dersler arasında Peygamber Efendimizin hayatını seçmeleri ve Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine denk gelmesi nedeniyle böylesi bir program düzenlediklerini kaydetti. Tüm öğrencilerinin son derece mutlu olduklarını ve lise 1'nci sınıfta okuyan 650 öğrencinin tümüne Kur'an-ı Kerim dağıttıklarını anlatan Karaca, "Güzel bir etkinlik oldu ve burada Peygamber Efendimizi öğrencilerimize anlatmaya çalıştık" dedi. - Van