Van`da Kutlu Doğum etkinlikleri değerlendirme toplantısı

Peygamber Sevdalıları Platformu Van Bölge Koordinatörlüğü, 'Özgürlük ve Kurtuluş Önderi Hz. Muhammed (sav)' temalı 2013 Kutlu Doğum etkinlikleri ile alakalı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

VAN 14.05.2013 11:38:00 0
Van`da Kutlu Doğum etkinlikleri değerlendirme toplantısı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Peygamber Sevdalıları Platformu Van Bölge Koordinatörlüğü, 2013 Kutlu Doğum etkinlikleri sonrası Erciş’te değerlendirme toplantısı yaptı.
 
Platforma üye derneklerden Erciş İhya-Der’de yapılan 2013 yılı Kutlu Doğum sonrası değerlendirme toplantısına Van Bölge Koordinatörlüğü’ne bağlı il ve ilçelerden üye derneklerin yöneticileri katıldı.
 
Yapılan toplantıda konuşan Peygamber Sevdalıları Platformu Van Bölge Koordinatörü Ferhat Aköz, Allah Resulünü anlamaya yönelik olan bu etkinliklerin toplum için önemli olduğunu belirterek, “Bu etkinliklerimiz toplumumuza iman pompalayan güzel etkinlikler oldu. Bu çerçevede etkinliklere katkı sunan, gecesini gündüzüne katan kardeşlerimizden Allah razı olsun” dedi.
 
Gelecekte daha güzel ve faydalı etkinlikler yapmak için bir araya geldiklerini aktaran Aköz, “Bu etkinliklerimizin daha güzel, daha verimli olması için bir araya geldik. Bu çerçevede şunu özellikle söylüyoruz. Bu toplantımızda bundan önce yaptıklarımızın ve yapabildiklerimizin muhasebesini yapıp, daha güzel neler yapabiliriz? düşüncesiyle gerçekleştiriyoruz. Bunun için bir araya geliyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Toplantı sonunda platform üyeleri 2013 yılı ve sonraki yıllar için yapılacak etkinlikler hakkında öneri ve isteklerini dile getirdiler. (Hamza Kaya - İLKHA)