Van'da engelliler yararına konser…

Diriliş Gençlik Derneği Başkanı İrfan Gülaçar, Van'da 13 Mayıs 2015 tarihinde konser düzenleyeceklerini, elde edilen geliri Görme Engelliler Derneği'ne bağışlayacaklarını ifade etti.

VAN 4.05.2015 09:25:19 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
Yöresel Kahvaltı Salonu'nda ilde bulunan gazetecilerle bir araya gelen Diriliş Gençlik Derneği Van İl Başkanı, dernek olarak etkin bir rol oynamak için 15 Mayıs'ta Vanlı sanatçıların katılacağı konser tertiplediklerini anlattı. Gör-Bir Dernek Başkanı Osman İnci'nin de katıldığı kahvaltılı basın toplantısında konuşan İrfan Gülaçar, söz konusu konserin bilet fiyatlarının 10 TL olduğunu anlattı.
Söz konusu konserin dernek öncülüğünde gerçekleşeceğini anlatan Gülaçar, "Diriliş Gençlik Derneğimizin öncülüğünde gerçekleşecek olan, görme engelliler yararına düzenleyeceğimiz ve gelirinin Gör-Bir Görme engelliler derneğine bağışlanacağı konserimiz öncesi siz saygı değer basın mensupları ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bilindiği üzere Diriliş Gençlik Derneğimiz kurulduğu ilk günden bu yana çeşitli etkinlik ve organizasyonlar ile gündeme gelmiş, toplumun yararına olan birçok sorumlulukta etkin rol oynamayı başarmıştır. Bu etkinlik ve organizasyonların hemen devamında gerçekleştirecek olacağımız birçok Vanlı sanatçımızın da katılacağı konserimizin büyük bir önem taşıdığını, bu önemin siz saygıdeğer basın mensupları ile daha da anlam kazanacağı gerçeğini çok iyi bilmekteyiz. Bu anlamda 13 Mayıs'taki konserimiz için siz saygıdeğer basın mensuplarının katkılarıyla konserin daha sonra yapacağımız etkinlikler için daha güçlü bir zemin oluşturacağı inancı ile katılımlarınızdan dolayı bir kez daha teşekkür ederim" dedi. Bölge: Burhan Ergin