Van’da elektrik ve su kesintisi yapılacak

VAN’IN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNDE ELEKTRİK VE SU KESİNTİSİNİN YAPILACAĞI DUYURULDU.

VAN 18.12.2015 17:02:27 0
Van’da elektrik ve su kesintisi yapılacak
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) hafta sonu Van geneli elektrik kesintisi yaşanacağını duyururken, Van Su ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı (VASKİ) ise yarın ilin büyük bir kısmına su verilemeyeceğini duyurdu.

TEİAŞ tarafından yapılan yazılı açıklamada, Engil Başkale ile Tatvan-Engil enerji iletim hatlarında çalışma yapılacağından19.12.2015 cumartesi ile 20.12.2015 Pazar günleri 06.00 - 16.00 saatleri arasında enerji verilemeyeceği belirtilerek halkın belirtilen tarih ve saatlerde gerekli tedbirleri almaları istendi.

YARIN SU YOK!

TEİAŞ’ın açıklamasının ardından bir açıklama da Van Su ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı (VASKİ)’den geldi. VASKİ yaptığı yazılı açıklamada su deposundan yapılacak çalışmalar nedeniyle Cumartesi günü kentin birçok mahallesine su verilmeyeceği belirtildi.

VASKİ, Şabaniye Mahallesinde bulunan 1 nolu su deposunda yapılacak elektrik çalışması nedeniyle, Cumartesi günü 5 saatliğine su kesintisi yapılacağını duyurdu.

VASKİ kesintiden etkilenecek mahalleleri de şöyle sıraladı:

Hacıbekir, Yeni Mahalle, İstasyon, Karşıyaka, Seyit Fehim Arvasi, Serhat, Çarşı merkez, Akköprü, Kevenli TOKİ, Bostaniçi TOKİ, Yalımerez, Şabaniye, Şehit Fırat mahalleleri ve Seyrantepe Mahallesinin bir kısmı.