Van'da elektrik kesintisi yapılacak

TEİAŞ 17. Bölge Müdürlüğü ve Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) tarafından yapılan açıklamalarda, yarın ve Cuma günü Van’da programlı elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

VAN 5.08.2015 23:57:43 0
  Van
Tarih: 01.01.0001 00:00


TEİAŞ 17. Bölge Müdürlüğü İşletme ve Bakım Müdürlüğü ile Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ)Van İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Yarın ve Cuma günü Fider çıkışında Gerilim Dönüşümü, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle programlı elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

VEDAŞ’ın açıklamasında, yarın 07.00-15.00 saatleri arasında Şabaniye Mahallesi Hanikoğlu Sokak, Eski Kedili Kavşak Civarı ve Erek Meydanı. Cuma günü ise aynı saatlerde Şabaniye Mahallesi, Yeşilova Sokak ve Civarı, Erek Meydanında elektrik kesintisi uygulanacağı ifade edildi.

TEİAŞ 17. Bölge Müdürlüğü ise açıklamasında ise Cuma günü, Serhat Mahallesi, Yeni TOKİ, Hayat Hastanesi Civarı, Eski Sosyal Konutlar Civarı ve Olimpik Yüzme Havuz Civarı, Şabaniye Mahallesi, Hacıbekir Mahallesi, Seyit Fehim Arvasi Mahallesi, Erek Mahallesi, Hanikoğlu Mahallesi, İkinisan Caddesi ve Şabaniye Caddesi, Altıntepe Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Oto Sanayi Marangoz Sanayi, Kalecik Mahallesi, Abdurrahman Gazi Mahallesi, Selim Mahallesi, Bardakçı Mahallesi, Şerefiye Mahallesi, Kültür Civarı, Cumhuriyet Caddesinin bir Kısmı ve Tillo Camii Civarı, Şerefiye Mahallesi ve Kültür Civarında günün belli saatlerinde elektrik kesintisi  uygulanacağını duyurdu.(İLKHA)