Van’da bölge ekonomisi masaya yatırılacak

TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu’nun da katılımı ile Van’da düzenlenecek toplantıda bölge ekonomisi masaya yatırılacak.

VAN 8.10.2021 10:13:58 0
Van’da bölge ekonomisi masaya yatırılacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

53’üncü Doğu ve Güneydoğu Anadolu SMMMO Platform Toplantısı Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın (Van SMMMO) ev sahipliğinde Van’da yapılacak.

Toplantıya TÜRMOB Genel Başkanı Emre Kartaloğlu, TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan ile bölgedeki 11 Oda Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri katılacak.  

16 EKİM’DE

Toplantıyla ilgili bilgi veren Van SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şahin, toplantının 16 Ekim günü yapılacağını söyledi.
Toplantının Elitte World Otel’de olacağını belirten Şahin, bir günlük olacağını ve saat 17.00’ye kadar süreceğini ifade etti.

BÖLGE EKONOMİSİ TARTIŞILACAK
Toplantının kapsamlı olacağını, Türkiye’nin ekonomik durumunun yanı sıra ağırlıklı olarak bölge ekonomisinin ele alınacağını belirten Şahin, “Toplantıda müşavirlerin yorumları olacak. Türkiye ve bölge ekonomisi hakkında genel bir değerlendirme yapılacak. Bugünkü ekonomik gelişmeler ışığında çok faydalı bir toplantı olacağını düşünüyorum.” diye konuştu.Özel Haber: Adil HARMANCI

Kaynak: (Prestij Haber Merkezi) - Prestij Haber Merkezi Editör: