VAN’DA BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER DEVAM EDİYOR

Van Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde şehrin ana arterlerinde gıda ve kaldırım işgali denetimleri yapıyor.

VAN 30.08.2017 17:46:46 0
VAN’DA BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLER DEVAM EDİYOR
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Büyükşehir Belediyesi vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta Daire Başkanlığı'na bağlı zabıta ekipleri kendi sorumluluk alanı olan ana arterlerde kaldırım işgalleri ve işportacı olarak tabir edilen seyyar satıcılarla ilgili denetimler gerçekleştiriyor.

Denetimler sırasında görülen uygunsuzluklara müdahale ediliyor.

 

Zabıta ekipleri ile birlikte denetimlere katılan Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, kaldırımları ve caddeleri sergi yeri gibi kullanarak vatandaşların rahatça alışverişini yapmasını engelleyenlere müsaade edilmeyeceğini söyledi.
Sokak denetimlerinin yanı sıra gıda denetimlerini de sürdüren zabıta ekipleri, bayramda en çok tüketilen ürünler arasında yer alan tatlı, pasta, bayram şekeri ve et satışı yapan iş yerlerinde, hijyen, ürün sağlığı, tartı aletlerinin ayarı, gıda mamullerinin muhafaza alanları, üretimde kullanılan malzemeler ile çalışanlarda hijyen ve kıyafet kontrolleri yapıyor. Denetimler sırasında tespit edilen, uygunsuz gıda ürünleri de el konularak imha ediliyor.İLKHA