Van'da Başbakan Hazırlığı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere yarın Van'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için kentte yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

VAN 25.10.2013 15:25:25 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere yarın Van'a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için kentte yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Başbakan Erdoğan'ın yarınki ziyareti öncesinde Ferit Melen Havalimanı başta olmak üzere kent genelinde hummalı bir çalışma başlatıldı.

Başbakan Erdoğan'ın geçeceği güzergahlarda çalışma yapan karayolları ekipleri, kaldırım, refüj ve yollarda düzenleme yaparken, yollar ve miting alanı da "Sayın Başbakan'ımız ilimize hoş geldiniz" afişleri ve Ak Parti bayraklarıyla donatıldı.

AK Parti İl Başkanlığı ise kentin çeşitli caddelerinde bulunan bilbordları Başbakan Erdoğan'ın fotoğraflarıyla süsleyerek, vatandaşları mitinge davet etti.

Erdoğan'ın konuşma yapacağı alanda platform kurma çalışmaları devam ederken, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de Beşyol Meydanı'ndaki MOBESE'lerin kurulumunu tamamlamaya çalışıyor.

Havaalanından mitingin yapılacağı alana kadar yoğun güvenlik önlemi alacak olan İl Emniyet Müdürlüğü, Başbakan Erdoğan'ın geçişini gerek MOBESE'ler gerekse yaya ve motorize ekipler aracılığıyla sağlayacak. - Van