Van’da asayiş operasyonu: 2 gözaltı

Van’da değişik suçlardan kesinleşmiş hapis ve para cezaları bulunan 2 kişi yakalandı.

VAN 12.01.2018 12:43:04 0
Van’da asayiş operasyonu: 2 gözaltı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kamu düzenin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan şahıs/şahısların yakalanarak adalete teslim edilmesi için yürütülen çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan çalışmalar sonucunda ‘Göçmen Kaçakçılığı’ ve ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek’ suçlarından 31 yıl ve 392 bin TL adli para cezası bulunan R.Ö. ile ‘Göçmen Kaçakçılığı’ ve ‘Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Üye Olma’ suçlarından 11 yıl ve 200 bin TL adli para cezası bulunan C.Ö. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış.

Şahıslar, adli mercilere teslim edilmişlerdir” denildi. Son Güncelleme: 12.01.2018 12:01 YORUMLAR Yorum Gönder 0 Adınız YORUM GÖNDERKalan Karakter: ×Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İLGİLİ HABERLER İş adamı Yağar, AK Parti Erciş İlçe Başkanlığı için aday oldu TEGV’li çocuklardan VEDAŞ’a ziyaret Van'da buzlanma ve don olayına dikkat! Van’da 15 bin 700 paket kaçak sigara ele geçirildi 60 iş kadını için sertifika töreni Van'da yakıt deposunda 26 kilo eroin ele geçirildi