Van’da ‘Altın Göl’ başarı ödül töreni yapılacak

Anadolu Basın Birliği Van Şubesi tarafından Uluslararası Altın Göl Ödül Töreni, önemli isimlerin katılımıyla 13 Mayıs 2018 Pazar günü Van'da gerçekleşecek.

VAN 7.05.2018 09:27:14 0
Van’da ‘Altın Göl’ başarı ödül töreni yapılacak
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Uluslararası Altın Göl Başarı Ödül Törenine, Yurt içinde ve Yurt dışında birçok önemli isimlerin katılacağını belirten Anadolu Basın Birliği Van Şubesi Basın Sözcüsü Nazlı Timur; "Çok önemli bir organizasyona imza atacağımıza inanıyoruz. Ulusal düzeyde bir program olacak. Kendi alanında başarılı çalışmalara imza atan önemli isimleri Van'a getirmenin gururunu hep birlikte yaşayacağız” dedi.

   Önemli isimlerin Van'a gelerek Van ve Vanlıları tanıma fırsatını bulacağını belirten Timur, "Altın Göl ödül gecemiz sadece Van'a özgü bir çalışma olmayacak. İşin ana kaynağı Van, fakat katılımcılar ve Ödül alacaklar çoğunlukla yurt dışı ve İl dışında olacak. Geceye katılacaklar arasında davet ettiklerimiz, Gümrük ve Ticaret Bakanı, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı, Almanya Milletvekili, Azerbaycan Milletvekili, RTÜK Başkanı, Basın enformasyon Başkanı,  Kızılay Genel Başkanı, Kazakistan Büyükelçisi, Kırgızistan Büyükelçisi, Polonya'da büyük yatırımları olan işadamı, İran Konsolosu, Urfa Büyükşehir Belediye Başkanı, Malatya Battalgazi Belediye Başkanı, Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı ve Başkan Yardımcısı, Rusya'da tanınan ve bilinen çok ünlü bir sunucu ve çok daha önemli bir kaç isim 13 Mayıs 2018 Tarihinde Van'da düzenleyeceğimiz Uluslararası Altın Göl Başarı Ödül Töreni etkinliğimize katılarak gecemize renk katacaklar. İHA haber ajansı ödül töreni gecemizi canlı olarak yayınlayacak. İHA Haber ajansı dışında anlaştığımız birçok TV kanalı gecemizi canlı olarak seyircilerine duyuracaktır şeklinde konuştu.

     ABB Van Şubesi Basın Sözcüsü Timur, bu önemli etkinlikte kendilerine destek olan Van Basını ve Van halkına şimdiden çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.