Van'da Açık Hava Masa Tenisi Turnuvasına Yoğun İlgi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği 'Koşabiliyorken Koş Projesi' kapsamında Açık Hava Masa Tenisi Turnuvası'na Vanlılar yoğun ilgi gösterdi.

VAN 8.10.2012 12:19:45 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği 'Koşabiliyorken Koş Projesi' kapsamında Açık Hava Masa Tenisi Turnuvası'na Vanlılar yoğun ilgi gösterdi. Kura çekiminin ardından müsabakalara geçen sporcular bayanlar ve erkekler olmak üzere iki ayrı kategoride mücadele etti.

Müsabakaların ardından proje hakkında açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, herkesin spor yapabilmesi için bu tür projelerle seferber olduklarını söyledi. Yaptıkları faaliyetlerin neticesini almaya başladıklarını aktaran Sinir, "Koşabiliyorken Koş Projesi' kapsamında masa tenisi ile başlayan aktivitelerimiz ilerleyen zamanlarda tenis ve satranç turnuvaları ile devam edecek. Daha önceleri ilimizde yapılan turnuvalara çok az sayıda katılım yaşanıyordu. Ancak son zamanlarda spor yapmayı daha da kolaylaştırdığımız için görüyoruz ki katılımcılar her geçen gün artıyor. Bugün bunu bir daha görmüş olduk, Katılımdan da oldukça memnunuz, ayrıca her yaştan vatandaşlarımızın da burada spor yaptığını görmekte bizleri gururlandırıyor. Bu tür çalışmalarımız yıl boyu devam edecek." dedi.

Müsabakalarda dereceye giren sporcuları ödüllendiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Yalçın Özdemir ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Zeki Karabalık, ödül töreninin ardından sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.