Van'da '90 Gün' Projesi

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından hayata geçirilen '90 Gün' projesi kapsamında Van İpekyolu Devlet Hastanesi yöneticisi Uzman.Dr.Ali Eman, beraberindekilerle birlikte taburcu olan hastaları ziyaret etti.

VAN 4.09.2013 16:31:32 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu tarafından hayata geçirilen '90 Gün' projesi kapsamında Vanİpekyolu Devlet Hastanesi yöneticisi Uzman. Dr. Ali Eman, beraberindekilerle birlikte taburcu olan hastaları ziyaret etti.

Uzman Dr. Ali Eman, proje kapsamında beraberindeki Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Müdürü Gülşen Dalaz ve Çocuk Servisi sorumlusu Süheyla Taşçı ile Muhammet Sevkan Kiye isimli hastanın ailesini ziyaret ettiler. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan Kiye'nin sağlık durumunu yeniden gözden geçiren Dr. Eman, 90 Gün Projesi kapsamında sağlıkta yeni bir dönem başladığını belirterek, "Bu çalışmanın sona ermesinin ardından yeni 90 Günler başlayacak ve yeni çalışmalar hızla hayata geçecektir" dedi.

90 Gün Projesi kapsamında yapılan ziyarette memnuniyetini dile getiren anne Ayşegül Kiye ise, rahatsızlık geçiren oğlu Muhammed Sevkan için evlerine yapılan bu sürpriz ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirtti. 2 yaşındaki oğlunun ensefalit, zatürre ve yürüme engeli olduğunu ifade eden anne Kiye, taburcu olduktan sonra eve gelerek son durumunu gözden geçiren İpekyolu Devlet Hastane yöneticisi Uzman Dr. Ali Eman, Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Müdürü Gülşen Dalaz ve Çocuk Servisi sorumlusu Süheyla Taşçı'ya teşekkür etti.

Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Müdürü Gülşen Dalaz da, yapmış oldukları ziyaretten dolayı hastanın ailesine de moral verdiklerini belirterek, "Hastamız Muhammed Sevkan'ın ailesi de sağlıktaki gelişmelerin farkında olduklarını ve artık daha kolay hizmete ulaştıklarını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Muhammed Sevkan'ın sağlığı ile ilgili açıklamalar tarafımızca ailesine yapılarak Dr. Ali Eman tarafından da Sevkan'a çeşitli oyuncaklar verildi" diye konuştu.