Van'da 9 Mayıs Avrupa Günü kutlandı

9 Mayıs Avrupa Günü Van'da Çocuk Filmleri gösterimi ile kutlandı.

VAN 12.05.2016 11:42:38 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Van Ticaret ve Sanayi Odası Van AB Bilgi Merkezi, 9 Mayıs Avrupa Günü kutlamaları kapsamında 700 öğrencinin katılımı ile Avrupa Çocuk Filmleri gösterimi gerçekleştirdi. 

Van Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi tarafından 700 öğrencinin katılım gösterdiği ve 2 seans halinde gerçekleştirilen film gösteriminde çocuklar keyifli zaman geçirdi. Çocuklara çeşitli hediyelerin verildiği Avrupa Çocuk Filmleri Gösterimi Van TSO Erek Salonunda gerçekleştirildi. 
Van TSO Yönetim Kurulu Üyesi Metin Abi, Van AB Bilgi Merkezi olarak Türkiye'nin 20 ilinde kutlanmakta olan 9 Mayıs Avrupa Günü'nü Van'da çocuklarla kutlamanın keyfini yaşadıklarını belirterek; "Odamız bünyesinde bulunan AB Bilgi Merkezi her yıl Avrupa Günü ile ilgili farklı kutlama programları düzenlemektedir. Bu yıl da 9 Mayıs Avrupa Gününü çocuklarımızla kutladık. Van TSO Salonları bugün cıvıl cıvıl çocuk sesleri ile yankılandı. 700 çocuğumuzu ağırladık. Onlara çeşitli hediyeler verdik, keyifli filmler izlediler. Van TSO olarak biz de yapılan tüm etkinliklerin farkındalık yarattığını düşünüyoruz. Katılımcı tüm çocuklarımıza ve destek veren okullarımıza teşekkür ederiz" ifadesini kullandı.

/ Haber Merkezi

Kaynak / Editör: Prestij Haber Merkezi -