Van`da 4 farklı olayda 3 kişi öldü 3 yaralı

Van`da dün akşam yaşanan 4 farklı olayda 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Polis olayların birbiriyle bağlantılı olup olmadığını araştırıyor.

VAN 10.04.2014 00:03:25 0
Van`da 4 farklı olayda 3 kişi öldü 3 yaralı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Van’da dün gece yaşanan üç farklı olayda 3 kişi yaşamını yitirdi 3 kişi ise yaralandı. Ard arda meydana gelen olayların birbirleriyle bağlantılı olduğu tahmin ediliyor.

Edinilen bilgiye göre, ilk olay akşam saat 19.00 sıralarında Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. E.G adlı yaşlı şahıs kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralı E.G.’nin kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi.

Olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin çevrede inceleme yaptığı sırada, Bahçıvan Mahallesi Küçük Cami civarında silahlı saldırı ihbarı aldı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, yaptıkları inceleme sonucu M.S.E. isimli şahsın iş yeri sahibi S.Ü. ile içeride bulunan ve çaycı olduğu belirtilen V.P.`ye 5 el ateş ederek olay yerinden kaçtığı belirlendi.

Çeşitli yerlerinden yaralanan S.O. ve V.P olay yerindeki özel bir araçla Hastaneye kaldırılırken polis, güvenlik şeridi çekerek inceleme başlattı.

Polis buradaki incelemelerini sürdürdüğü sırada Edremit ilçesinde başka bir kurşunlama ihbarı geldi. Kimliği belirsiz kişilerin Van eski Milletvekili M.B.`nin evine ateş açmaları sonucu evde çalışan 2 kişinin yaralandığını belirledi. Yaralılar ambulanslarla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırılırken yaralılardan durumu ciddi olan M.Ç. hayatını kaybetti.

Daha sonra Seyit Fehim Arvasi Mahallesi cinayet ihbarı alan polis olay yerine gitti.
Ekipler burada yaptıkları çalışmalarda akşam saatlerinde Bahçıvan Mahallesi’nde kundura dükkanındaki olaya karıştığı belirtilen M.S.E.’nin olay sonrası gittiği evinde eşini bıçakla öldürdükten sonra kayıplara karıştığını belirledi.

Polis iki olaya karışan M.S.E. nin peşine düşerken yaşanan diğer iki olayın da birbiriyle bağlantılı olup olmadığını araştırıyor.

Öte yandan iki olaya karıştığı belirlenen M.S.E’nin yeni cezaevinde çıktığı ve daha öncede iki olaya karıştığı öğrenildi.




Murat Dalgın-İLKHA)

.

. (İLKHA)