VAN’DA 118 SAĞLIK PERSONELİ ATANDI

Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastanelerde ‘70. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü’ kurasıyla 118 sağlık personeli atandı.

VAN 14.10.2016 12:13:27 0
VAN’DA 118 SAĞLIK PERSONELİ ATANDI
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastanelere, 69’u pratisyen hekim, 49’u uzman hekim olmak üzere toplam 118 tabip ataması gerçekleştirildi.

Atanan çocuk hastalıkları uzman hekimlerden biri Erciş Devlet Hastanesine, diğer uzman hekimler ise Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne atandı.

Sağlık Bakanlığı Van için Yetişkin Yoğun Bakım, Algoloji, Çocuk Gastroenteroloji, Çocuk İmmünolojisi, Yetişkin Gastroenteroloji, Çocuk Kardiyoloji gibi özellikli alanlarda atamalar yaptığı gibi, Van‘a ilk kez Çocuk Yoğun Bakım, Spor Hekimliği ve Cerrahi Onkoloji uzmanı ataması da yapıldı.

Yeni atanan 118 tabip atamalarıyla birlikte, kentte sağlık hizmetinin kalitesini artıracağını belirten Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Heybet Semur, ‘‘Sağlık Bakanlığımız bizler için çalışıyor. Bakanlığımız Van’ı unutmayarak özellikle ilk ve tek olan branşlarda da atamalar gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı’na Van ve Van sağlığı adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.’’ dedi.(İLKHA)