Van'da '10 Nisan Polis Haftası Etkinlikleri

Van'da '10 Nisan Polis Haftası' etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirilen polis ile basın mensupları arasındaki futbol maçı, polislerin 6-3 üstünlüğüyle sona erdi.

VAN 7.04.2013 12:24:05 0
Van
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'da '10 Nisan Polis Haftası' etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirilen polis ile basın mensupları arasındaki futbol maçı, polislerin 6-3 üstünlüğüyle sona erdi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'ne üye basın mensupları ile Van Emniyet Müdürlüğü personeli arasında bu yıl 12'nci düzenlenen dostluk maç yapıldı. Van Atatürk Şehir Stadyum'unda yapılan dostluk maçına Van Valisi Münir Karaloğlu, İl Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul katıldı. Yurdakul'un takım kaptanı olarak sahaya çıktığı karşılaşma öncesi Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç ile Emniyet Müdürü Yurdakul birbirlerine birer çiçek verirken başkan Sevinç, Yurdakul'a bir plaket takdim etti. Toplu halde fotoğrafların çekilmesinin ardından dostluk maçı start aldı. İki takımında temkinli başladığı karşılaşmada, gol perdesini emniyet açtı. Gazetecilerin beraberlik golünün ardından, durumu 5-1'e getiren Emniyetspor takımı gazetecilerin 2'nci ve 3'üncü gollerine engel olamazken, skor 5-3 oldu. Maçın sonlarına doğru ataklarını arttıran Emniyetspor, attığı golle skoru 6-3 yaptı. Geri kalan bölümde gol almayınca polis ekipleri maçı 6-3 kazandı. Van Valisi Münir Karaloğlu ile Emniyet Müdürü Yurdakul, her iki takım futbolcularını tebrik etti. Dostluk maçı etkinliği, ikramların yapılması ve hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından sona erdi. Gazetecilere ayrıca Emniyet Müdürü Yurdakul tarafından birer teşekkür belgesi verildi. - Van