Van’a ne gibi yatırımlar yapılmalı?

Bizler Vangölü TV ekibi olarak Van halkına sorduk işte aldığımız cevaplar…

VAN 5.10.2021 18:29:23 0
Van’a ne gibi yatırımlar yapılmalı?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Anadolu’nun en büyük kapalı havzası olan Van gölü kıyısında toprakları verimli akarsuları bol iklim koşulları oldukça elverişli bir yerleşim merkezidir. Bu yüzden tarihin eski çağlarından beri birçok medeniyetin hâkim olduğu bir yer olmuştur. Peki, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Van’da ne gibi yatırımlar var ya da ne gibi yatırımlar yapılmalı? Bizler Vangölü TV ekibi olarak Van halkına sorduk işte aldığımız cevaplar…

İsmini vermek istemeyen vatandaş: Van’a özellikle fabrikaların yapılmasını istiyoruz. Genellikle Van işçi olarak çalıştığı için bu alanlara yatırım yapılması önemlidir. Bunun dışında tarıma da yatırım yapılması önemlidir.

İsmini vermek istemeyen vatandaş: Fabrikaların yapılmasını istiyoruz. Doğudaki insanların çoğu işsiz özellikle medya da Van’a yatırım yapıldığına dair haberler çıkıyor ama biz bunu göremiyoruz. Örneğin yapılan AVM dahi kapalı.

İsmini vermek istemeyen vatandaş: 40 yıldır Van’da yaşıyorum işsizlik en büyük sorun bu alanlara yatırım yapılması önemlidir. Özellikle gençlere yatırım yapılmalı.

Kaynak: Vangölü TV