Van’a gönderilen yardımlar CHP aracılığıyla dağıtıldı

Antalya’dan Erçek Mehmetçik İlkokulunda dağıtılmak üzere gönderilen yardım malzemeleri CHP Van İl Başkanı Mehmet Kurukcu tarafından dağıtıldı.

VAN 13.10.2016 16:55:51 0
Van’a gönderilen yardımlar CHP aracılığıyla dağıtıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
 Antalya’dan Van’a gönderilen kırtasiye malzemelerini Erçek Mehmetçik İlkokulu öğrencilerine dağıtan CHP İl Başkanı Kurukcu, öğrencilerin yalnızca kırtasiye anlamındaki eksikleriyle değil, tüm eksiklikleriyle ilgilenme zorunluluklarının olduğunu belirterek, ayrıca öğrencilerin yüzündeki tebessümün kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

   Okul müdürü Habib Çelik ise; okullarını, öğrencilerini unutmadıkları için CHP ailesine ve İl Başkanı Mehmet Kurukcu’ya teşekkür etti.

    CHP Van İl Başkanı Kurukcu yardım konusunda aracı oldukları için mutlu olduklarını ifade ederek; “Paylaşmak, hediyeleşmek bizim olmazsa olmazımız olan çok güzel hasletlerimizdendir. Cumhuriyet Halk Partimiz ve değerli yöneticileri her fırsatta Van’ı hatırlamakta ve kardeş olduklarını hissettirmektedirler. Bu vesile ile ilimizi unutmayıp eğitime bir nebze de olsa katkı sundukları için yardımları gönderen Antalya CHP Muratpaşa işçi komisyonundan Oya Timuroğlu Boysan, Gülsüm Karakuş, Osman Özkayacan’a, ve katkı sunan Buket Asoğlu, Songül Başkaya, Sibel Gezen hanımefendilere, Enver Acar beye ve Akay Turizm’e ilgilerinden ve desteklerinden dolayı CHP Van olarak teşekkürlerimi iletiyorum şeklinde konuştu.