Van YYÜ öğrencileri ile emniyet personeli iftarda buluştu

Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğünde program düzenlendi. Program dolayısıyla Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencileri ile emniyet personeli, iftar yemeğinde buluştu. İftar ye

VAN 14.04.2022 15:16:21 0
Van YYÜ öğrencileri ile emniyet personeli iftarda buluştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli ve eşi Duygu Şevli, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve eşi Müşerref Aydın da Van YYÜ öğrencileri ve emniyet personeli ile birlikte iftar programına katıldı. Programda konuşan Rektör Şevli, öncelikle tüm şehit ve gazileri rahmet ve minnetle andığını belirterek; "Huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" dedi. 
İftar yemeğinin ardından Van YYÜ öğrencileri ve İl Emniyet personelinin beraber hazırladığı konser etkinliğine geçildi. Rektör Şevli, konser öncesinde ‘Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü’ dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’a hediye takdim etti. Katılımın yüksek olduğu konserde, günün anlam ve önemine binaen sahneye çıkarak şarkı söyleyen Van YYÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap Yükrük’e eşi Türk Müziği Devlet Konservatuvar Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Yükrük de eşlik etti. Konser sonrasında ise Van YYÜ öğrencileri, Van İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın’a çiçek takdim ettiler. İl Emniyet Müdürü Aydın da, Prof. Dr. Serap Yükrük’e program için teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.
Van İl Emniyet Müdürlüğündeki programa; Rektör Şevli ve eşi Duygu Şevli ile İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve Eşi Müşerref Aydın'ın yanı sıra Van YYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenay Baydaş, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zihni Merey, birçok öğrenci ve emniyet personeli de katıldı.