VAN YEMEKLERİ FUAR'DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

VANLI AŞÇILAR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

VAN 3.11.2016 11:12:46 0
VAN YEMEKLERİ FUAR
Tarih: 01.01.0001 00:00

Antalya 7.yörex yöresel ürünleri tanıtım fuarına yapıldı. Fuara Van’dan  ( VANTSO ) Van ticaret ve sanayi odası ve ( DAKA  )  doğu Anadolu kalkınma Ajansı’nın işbirliği ile ( TAŞPAKON ) Tüm aşçılar ve pastacılar konfederasyonuna bağlı  ( DOGAPAFED ) Doğu Anadolu aşçılar ve pastacılar federasyonuna üye ( VANPAD) Van Aşçılar ve pastacılar derneği katıldı.

Van Aşçılar ve pastacılar derneği, Antalya yörex fuarında 4 gün boyunca her sabah 200 kişilik dünyaca meşhur Van kahvaltımızı ve beraberinde her öğlen 500 kişilik 1 çeşit Van yöresel yemeğimizin tanıtım ikramlarında bulundu.

 

Van aşçılar ve pastacılar dernek başkanı SINAN PULAT, Fuar’a katılmaları ile ilgili şunları söyledi. Standımızda ağırladığımız bakanlar oda başkanları ünlü isimler ve fuar merkezini dolduran misafirlerden olumlu ve memnun edici tepkiler aldıklarını belirtti.

Bunun neticesinde 4 gün boyunca 800 kişilik Van kahvaltımızı ve 2000 kişilik Van’ımızın yöresel yemeklerimizin  tanıtımında bulunduk dedi.

Yöresel yemeklerimizi  tanıtmamıza vesile olan, maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda olan ( DAKA ) ve ( VANTSO ) ya teşekkür ve şükranlarımızı sunarız dedi .