Van Valisi Taşyapan, ilçelerde incelemelerde bulundu

Van Valisi İbrahim Taşyapan, beraberindeki heyet ile birlikte Saray ilçesi Kapıköy Sınır Kapısı ve Özalp'ta incelemelerde bulundu.

VAN 2.04.2015 00:28:04 0
 Van Valisi Taşyapan, ilçelerde incelemelerde bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00
 

Ziyarette, Kapıköy Sınır Kapısına giden Vali Taşyapan, Saray Kaymakamı Atif Çiçekli tarafından karşılandı.

Sonrasında Kapıköy Sınır Kapısını gezen Vali Taşyapan, Saray Kaymakamı Atif Çiçekli, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, İl Jandarma Komutanı İrfan Kızılaslan, Gümrük Bölge Müdürü Sabri Özen, Saray Kapıköy Kara Hudut Kapısı Müdürü Cemalettin Demirdeler ve diğer görevlilerin katılımıyla Mülki İdare Binası Toplantı Salonunda bir araya gelerek
Kapıköy Sınır Kapısı çalışmaları ve Gümrük Binası inşaatı hakkında bilgi aldı.

Toplantı sonrası Kapıköy Serbest Ticaret Merkezine gelen Vali Taşyapan, buradaki
vatandaşlarla bir süre sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.
 

Saray Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Adalet Sarayını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Taşyapan, Saray Kaymakamlığı Sosyal Yaşam Merkezine gitti. Burada dikiş nakış kursundaki bayanlarla bir süre sohbet ederek onların yaptıkları el emeği ürünlerini inceledi.

Daha sonra Özalp İlçesine giden Vali Taşyapan, Kaymakamlığı ziyaret etti. Özalp Kaymakamı İsmail Çiçek ile bir süre sohbet ettikten sonra Adliye, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma ve 2. Hudut Tabur Komutanlığını gezdi.

Özalp Kaymakamlığı Aile Kültür Merkezine gelen Vali Taşyapan, burada halı dokuyan ve çeşitli el emeği ürünlerini yapan bayanların çalışmalarını inceledi. Bayanlarla bir süre sohbet ettikten sonra halı örme tezgâhının başına oturarak halı dokudu daha sonra diğer sosyal üniteyi gezen Vali Taşyapan Özalp'tan ayrıldı. (İLKHA)