Van Valisi Münir Karaloğlu Erciş'te

Van Valisi Münir Karaloğlu Erciş ilçesinde TRT 6'nın canlı yayın programına katıldıktan sonra bir dizi incelemelerde bulundu.

VAN 6.04.2013 18:11:09 0
Van Valisi Münir Karaloğlu Erciş
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Valisi Münir KaraloğluErciş ilçesinde TRT 6'nın canlı yayın programına katıldıktan sonra bir dizi incelemelerde bulundu.

Öğlen saatlerde Erciş'e gelen Vali Karaloğlu, ilk olarak TRT 6 tarafından canlı olarak yayımlanan programa katıldı. Beraberinde Erciş Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı Nihat Çelik, Emekli İmam Mehmet Nuri Şarlı ve İş Adamı Bişar Çiçek ile birlikte canlı yayın programına katılan Vali Karaloğlu, daha sonra ilçeyi yarın ziyaret edecek olan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın konuşma yapacağı Erciş Kapalı Spor Salonu ile açılışını gerçekleştireceği Çelebibağı Gençlik Merkezi binasını gezdi. Burada gençlerle ayaküstü sohbet eden Vali Karaloğlu, masa tenisi ile bilardo da oynadı. Ardından, Çelebibağı Çok Programlı Lisesi Kütüphanesi'ni de gezen Vali Karaloğlu, onuruna verilen öğlen yemeğinin ardından Van'a hareket etti.

Vali Karaloğlu'nun gezisinde Van Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, Erciş Kaymakamı Barboros Baran, Gevaş Kaymakamı Yusuf Guni, Van İl Jandarma Komutanı Albay Nurettin Aklan, Van Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Aslan Sinir, Erciş İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Atilla Köse, Erciş İlçe Emniyet Müdürü Murad Hoş ile ilgililer de hazır bulundu. - Van