Van Vakfı’nın projesi destek görüyor

Van Kültür ve Dayanışma Vakfı’nın kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamak için başlattığı ‘Benim Kızım Okuyor’ projesi destek görüyor. Söz konusu projeye ilk destek Vanlı TRT Sanatçısı Mehmet Özkaya’dan geldi.

VAN 10.02.2020 18:42:21 0
Van Vakfı’nın projesi destek görüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

İstanbul Ataşehir Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde Sanatçı Mehmet Özkaya tarafından verilen konserin tüm gelirleri, Van Vakfı’nın projesi kapsamında kız çocuklarının okuması için harcanacak.
Vakıf ile yaptıkları işbirliği sayesinde kız çocuklarına destek olmaya gayret ettiklerini anlatan Sanatçı Özkaya, “Bundan sonra da kültür ve sanat alanlarında Van Vakfımıza katkı sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Konserin gelirinin kız çocuklarının eğitimine harcanacağını belirten Van Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar ise, “TRT sanatçısı Mehmet Özkaya’nın vakfımızın başlattığı benim kızım okuyor Projesi’ne ilk desteği vermesinden dolayı çok mutluyuz. Mehmet Özkaya’nın sergilediği sosyal sorumluk örneği tüm sanatçılara örnek olmalı. Bu konuda farklı projelerimize yakında vakıf olarak başlayacağız .Bu anlamlı desteklerinden dolayı Mehmet Özkaya hemşerimize ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
         Bölge:Necat Teyfun