VAN UMUT KERVANI’NDAN 130 AİLEYE YARDIM

Van Umut Kervanı bayram öncesi ihtiyaç sahibi 130 aileye yardımda bulunacak.

VAN 18.08.2017 21:29:51 0
VAN UMUT KERVANI’NDAN 130 AİLEYE YARDIM
Tarih: 01.01.0001 00:00
İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği Van Umut Kervanı, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 130 aileye et ve giyim yardımında bulunacağını belirtti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Van Umut Kervanı Tespit Komisyon Başkanı Said Koç, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelerin eksiklerini gidererek bayramdaki sevinçlerine de ortak olmak için çalıştıklarını söyledi.
Koç, “ Van Umut Kervanı olarak Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi yaklaşık 130 aileye giyim ve et yardımında bulunmayı düşünüyoruz. Her gün 15-20 aile buraya gelerek giyim depomuzda ihtiyaçlarını gideriyorlar. Yaklaşık 80 ailenin ihtiyacını tamamlamış durumdayız.  Geriye kalan ailelerimizi de Kurban Bayramı öncesi çağırarak ihtiyaçlarını gidereceğiz. Gelen ailelerimize ilgi ve alaka göstererek bayram sevinçlerine de ortak olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Malumunuz önümüzde Kurban Bayramı var. Bayram öncesi var olan çalışmalarımızı bitirdikten sonra yoğunluğumuzu Kurban Bayramı çalışmalarına vereceğiz. Ailelerimizin nüfusuna göre yardımlarımızın değeri değişebiliyor. Bizler de bu konuda desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.