Van TSO'dan vergi çağrısı

Van TSO Van'da 2011 yılında meydana gelen depremden sonra ertelenen vergiler için terkin istedi.

VAN 24.03.2014 09:53:03 0
Van TSO
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van'da 2011 yılından sonra meydana gelen depremden sonra önce bir yıl ardından bir yıl daha ertelenen ve Nisan ayında ödemeleri başlayacak olan Vergi ve SGK borçları esnafı düşündürmeye devam ediyor. Esnafın deprem sonrası KOSGEB kredileri ile ayakta kalmaya çalışırken ödemediği borçlar halen de büyük sıkıntılar yaşatmaya devam ediyor. Zira halen kredisini bile ödeyemeyen esnaflar vergi ödemelerinin başlamasıyla bu yükün altından çıkamayacağını belirtiyor.

Tüm bu sıkıntılar devam ederken şimdiye kadar vergi konusunda bir çok çağrıyı dile getiren Van Ticaret ve Sanayi Odası Başbakan'ın Van'a gelişi öncesi bir kez daha vergi terkini çağrısında bulundu. Konuyu daha önce gerekli bakanlara da ileten Van TSO yönetimi bu kez konuyu bizzat başbakanın çözmesi için tam sayfa ilanla çağrıda bulunmada buldu.

GAZETELERDE TAM SAYFA İLAN İLE ÇIKTILAR

Başbakan'ın Perşembe günü yapacağı Van mitingi öncesi Van'daki yerel gazetelerde tam sayfa vergi terkini çağrısının bulunduğu bir ilanla çıkan Van TSO, "Van için; ekonomik krizi aşmak, ticaretin ayağa kalkması ve ticaretin gelişmesi için vergi terkini şart" metni ile çağrı yaptı.

İŞTE O İLAN:



ŞEHRİVAN