Van TSO yönetimi tüccarları ziyaret etti

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri şehirde TSO üyelerini ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, üyelerimize moral vermek, yaşanan olaylardan sonra onlarla birlikte olduğumuzu göstermek, bayram sonrası bayramlaşma

VAN 12.10.2014 19:48:38 0
Van TSO yönetimi tüccarları ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00
             Cumhuriyet ve Maraş Caddeleri üzerinde bulunan tüccar ve üyeleri ziyaret eden Van TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, yaptıkları görüşmelerde üyelere moral verdiler. Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, görüşmelerde kendilerine iletilen tüm sorunları not ederken, zaman zaman ilgili kişilerle direk iletişim kurarak birçok üyenin yaşadığı sorunları ilgililere iletti. Takva, üyelerimizi zaman zaman ziyaret ediyoruz. Ancak yaşanan olaylardan sonra üyelerimize moral vermek, onlarla ortak hareket etmek, yaşanılan sorunların gündeme taşınması noktasında bu ziyaretlerimiz bize de üyelerimize de moral vermektedir ifadesini kullandı.

          Çok zor bir süreçten geçtiklerini belirten Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, "Toplum olarak hepimizin sağduyuya ihtiyacı var. Bu zor süreçleri ancak birbirimiz anlayarak, hoşgörerek ve ortak aklı önceleyerek aşabiliriz. Elbette hiç kimse olumsuz durumların yaşanmasını istemez. Ancak şunu açıklıkla ifade etmek gerekirse korunmasız, savunmasız ve masum olan bizim üyelerimizdir. Bu kenti yönetenler ve siyasetçiler sorunlarımızın çözümü konusunda işbirliği yapmak durumundalar. Bizler kentin ekonomi yönetimi olarak bunu sağlamak için calışıyoruz. İlgili kurumlara kentin ekonomik sorunlarının giderilmesi için diyaloglar geliştirmeye çalışıyoruz." dedi.

           Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ve Yönetim Kurulu Üyeleri Tüccar ve üyelerinin morale ihtiyaçları olduğunu, bu süreçte her zaman onlarla hareket edeceklerini söylediler. Üye ziyaretine Van TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Halit Yakut, Burhan Kandaşoğlu, Faruk Biner, Metin Abi, Ömer İnanç, Murat Beyaz, Diyadin Altındal katıldı. Yaklaşık 4 saat süren üye ziyaretleri Cumhuriyet, Maraş ve Zübeyde Hanım Caddeleri üzerinde yoğunlaştı.